vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Golf Reizen
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Particulier
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Auto Verhuur op Sicilie
Om Sicilie echt goed te kunnen ontdekken, zullen veel toeristen gebruik maken van een (huur)auto. Vanaf Sicilie zouden wij u aanraden om uw auto af te halen in Sicilie-stad, u kunt hierbij meestal kiezen of u de auto wilt afhalen in het centrum of bij de luchthaven. Wanneer u van plan bent een auto te huren op Sicilie, raden wij u de volgende sites aan:

CarDelMar CarDelMar
CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in meer dan 40 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.
CarDelMar onderscheidt zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn.
alamo Alamo
Met bijna 1500 lokaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto's aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.
autohuren.nu VakantieAuto huren in Sicilie
VakantieAuto huren via AutoHuren.nu werkt eenvoudig en snel. De website heeft een breed aanbod aan verschillende auto's, welke kunnen worden afgehaald op de luchthaven, in het centrum van Sicilie.
cheaptickets Cheaptickets.nl
CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets, maar Cheaptickets biedt ook een overzicht van huur auto's. Op de site vind je een compleet aanbod van auto's tegen de allerbeste prijzen.
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013