vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Golf Reizen
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Particulier
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 


Vakantiewoning, Montedoro
Montedoro is een sober en rustig dorp in het midden van Sicilië in de provincie Caltanissetta. Het is 32 km ten westen van deze stad. Montedoro bevindt zich op een heuvel, de Monte Octavio, en is 500 meter boven zeeniveau. De centrale ligging van Montedoro is aantrekkelijk voor het maken van dagtrips naar Agrigento (37 km), Caltanissetta (32), Catania (158 km), Messina (130 km) en Palermo (173 km). Montedoro heeft een zwembad en er is op 15 km afstand een mooi Acqua Park.

De woonkamer is voorzien van tv met satellietontvangst (alle Nederlandse zenders), een dvd-speler, een cd-speler, een open haard en een garderobekast. De woonkamer is boven.

Op de vide boven de woonkamer zijn 4 slaapplaatsen gecreëerd. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. In deze ruimte is ook een spelcomputer (Game Cube) met games. Er is ook een dvd-speler. Deze tv is niet aangesloten op de satelliet.

De keuken is voorzien van een gasfornuis, een oven, een magnetron, grote koel/vrieskast, voldoende serviesgoed en potten en pannen. De keuken is beneden bij binnenkomst in het huis. De badkamer heeft een douche, een wastafel, een toilet, een wasmachine en een ladenkast.

Meer informatie en foto's op de website: www.montedoro.nl

< Terug naar het overzicht Particuliere Vakantie Woningen >

Casa Sirena

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013